top of page

SETUP VAN DE REMOTE DIAGNOSE INTERFACE

INSTALLATIE Handleiding

Stap 1. Bevestig de OBD-kabel

Bevestig de meegeleverde OBD-kabel aan de Remote interface met behulp van een Torx 10 gereedschap.

 

Stap 2. Verbind de interface voor afstandsbediening met uw WiFi-netwerk

Sluit de 16-polige OBD-connector van de Remote interface aan op de OBD-poort van een voertuig en volg de volgende stappen:

 

  1. Na enkele seconden zal de oranje LED, die zich linksboven in de Ethernet-aansluiting bevindt, constant oplichten: de Remote interface is nu klaar.

  2. Tegelijkertijd gaat de groene led rechtsboven langzaam knipperen (900 ms aan/uit): de WiFi-module van de interface is online en klaar om verbinding te maken met een netwerk.

  3. Zoek de Remote interface met uw PC, laptop, tablet of smartphone via de WiFi instellingen en sluit uw interface aan (nummer staat op de achterkant)

  4. Open de webbrowser op uw PC, laptop, tablet of smartphone en typ in de adresbalk connector.help en verbind de Remote interface met het WiFi netwerk van uw voorkeur. (WEP-encryptie wordt niet ondersteund, ALLEEN WPA, WPA2 of hoger) 

  5. De groene LED knippert snel (300ms aan/uit): het Wifi netwerk is opgezet en de Remote interface probeert verbinding te maken.

  6. De groene LED knippert nog sneller (100ms aan/uit): de Remote interface is verbonden met het Wifi netwerk en probeert verbinding te maken met de Auto Diagnose Online server.

  7. De groene LED brandt constant: de Remote interface is verbonden met de Auto Diagnose Online server.


 

Stap 3. Inloggen en verbinding maken met Auto Diagnose online

Let op: de Remote interface moet aangesloten zijn op een auto om de communicatie tot stand te brengen. Zonder een aangesloten auto zal de Remote interface geen verbinding kunnen maken met een netwerk.

 

Nu de Remote interface klaar is voor gebruik, gaat u naar

https://customers.obd.help/uw remote nr (nummer staat op de achterkant),

Via de browser van uw PC of Laptop  en gebruik de aan u verstrekte inloggegevens.  Selecteer de gewenste dienst(en) in het menu en volg de stappen die op het scherm worden getoond.

bottom of page